Magyar Deutsch Italiano Italiano

Árkialakítás:
Apartmanházunk és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások színvonala egyedülállóként jelenik meg a környék kínálatában. Azon vagyunk, hogy évrõl évre bővülõ lehetõségeinket reális, elérhetõ áron ajánljuk Önöknek. Ügyelünk arra, hogy a hasonló – de nem azonos - kínálatoknál egy picit mindig kedvezõbb áraink legyenek. Árainkkal kapcsolatban alkuba nem bocsátkozunk. Természetesen értékeljük, ha vendégeink visszatérnek hozzánk, törzsvendégeinknek árkedvezményekkel is kedveskedünk. Mindenkori aktuális áraink új vendégeinkre vonatkoznak.
 
Turnusok:
Turnusaink fõszezonban a következõk: foglalás szombattól szombatig ill. vasárnaptól vasárnapig lehetséges. Foglalható 6-7; 13-14 ill. 20-21 éjszaka. Az év többi részében Ön tetszés szerint választhat idõpontot érkezésre ill. távozásra. Akár egy éjszakára is foglalhat.
 
Foglalás:
Amennyiben kínálatunk megnyerte tetszését, Ön a következõképpen foglalhat nálunk:
- Foglalást csak írásban fogadunk el!
- Töltse ki a „Foglalás” címszónál található adatlapot, és küldje el nekünk e-mailben vagy faxon.
- 48 órán belül visszaigazolást kap tõlünk rendelésérõl.
- Ezt követõen 15 nap áll rendelkezésére, hogy a visszaigazoláson szereplõ összeg 30 %-át a megadott számlaszámra átutalja. Foglalójának megérkezésérõl értesítjük, és ezzel egyidõben regisztráljuk Önnek a visszaigazolt apartmant.
 
Lemondás:
1. 30 napon kívüli lemondás esetén nem veszik el a foglalóként átutalt összeg, Önnek a lefoglalt időpont utolsó napjától számított 12 hónap áll rendelkezésére, hogy a foglalója beszámításával ismét nálunk töltse a nyaralását.
2. 30 napon belüli lemondás esetén a foglaló elveszik.
3. Vis maior esetén: Lsd. 1. pont, amely a következőkkel bővül: 24 hónapig számítjuk be a megfizetett foglalót, és az eredeti foglalás időpontjában érvényes árakon állunk a rendelkezésére az új foglalásnál.

 
Érkezés – Távozás:
Érkezés: fõszezonban a regisztrált idõtartam elsõ napján 14 órától.
Távozás: A regisztrált idõtartam utolsó napján 10 óráig.
Ettol külön megbeszélés alapján lehetséges eltérni.
 
Ünnepek:
Ünnepeinket ( húsvét, pünkösd, karácsony, újév ) kiemelten kezeljük, ezek külön árat képviselnek, Velük kapcsolatos információinkat az „Akciók” címszó alatt találnak.
 
Elérhetõség:
E-mail: borszilveszter@t-online.hu
Tel./fax: +36/83/316-569
Postacím: 8315 Gyenesdiás, Pici u. 3.

Elérhetőségeink:
H-8315 Gyenesdiás, Pici u. 3
Tel./Fax: +36-83-316-569